Latest Agenda

SPAB MONTHLY MEETING AGENDA - October 13, 2021

Location:  Virtual Remote Meeting (call in information below)

Link: Join Microsoft Teams Meeting

Meeting agenda for Wednesday, October 13

6:00 pm - Welcome and Roll Call - 5 min

6:05 pm - Public Comment - 5 min

6:10 pm - Pedestrian Program Engineering Toolkit Overview - 15 min

  • Polly Membrino, Assistant Transportation Planner, SDOT
  • Leanna Ross Marans, Intern, SDOT

6:25 pm - Pedestrian Master Plan Progress Report Update - 45 min

  • David Burgesser, Sr. Transportation Planner, SDOT

7:10 pm - PMP Progress Report Update Q&A/Board Discussion - 10 min

  • David Burgesser, Sr. Transportation Planner, SDOT

7:20 pm - Safe Start Permit (Public Space Management) - 15 min

  • Casey Rogers, Street Use and Public Space Management, SDOT
  • Joel Miller, Public Space Management, SDOT

7:35 pm - Board Business - 20 min

  • September meeting minutes approval - 5 min
  • Vision Zero subcommittee update - 5 min
  • November Day of Remembrance Update - 5 min
  • Sound Transit meeting update/prep (November) - 5 min


7:55 pm - Public Comment - 5 min

8:00 pm - Meeting Adjourn

Teleconference:  Join Teams Meeting      

Call In:  (206) 686-8357

Conference ID: 751 712 851#  

*next meeting is November 10, 2021, 6-8pm