Seattle Music Commission Wednesday, October 20, 2021, 12-1:30 pm Virtual Meeting via Zoom

SEATTLE

Kitty Wu (Chair), Daniel Pak (Vice Chair), Joleen Hughes, Sue Ennis, Andrew Joslyn, Jason Clackley, Anne O'Dowd, Eric Lilavois, Terry Morgan, Bunnie Moore, Paula Madrigal, Adra Boo, Keola Kama, Nate Omdal, Shannon Welles, Casey Carter, Jovino Santos Neto, Jessica Toon, Denise Burnside, Nick Vaerewyck

Staffed by Creative Industries Team (Office of Economic Development) and Office of Arts & Culture: Tina Inay, Alex Rose, Scott Plusquellec, Shaprece Richardson, Ashraf Hasham/Tina LaPadula

AGENDA

- 1. Welcome by Kitty Wu, presiding (12:00 pm 6 min)
 - a. Opening prompt
 - b. Review agenda
- 2. Public comments (2 minute limit per comment) (12:06 6 min)
- 3. Connecting & Celebrating: check ins in breakout rooms (12:12 10 min)
- 4. Regular commission business: approval of 9/15 minutes (12:22 2 min)
- 5. Updating SMC Bylaws (12:24 6 min)
- 6. Task force to engage with electeds (12:30 15 min)
- 7. City budget (12:45 15 min)
- 8. Government updates (1:00 10 min)
 - a. Shop to the Beat (Scott/Shaprece)
 - b. Year-end Mixer (Alex)
- 9. Committee updates (1:10 10 min)
 - a. Advocacy + Economic Development
 - b. Youth + Community
 - c. Executive
- 10. 2022 SMC Work Plan (1:20 5 min)
- 11. Next steps (1:25 5 min)
- 12. Adjourn (1:30)