Seattle Music Commission Wednesday, June 16, 2021, 12-1:30 pm Virtual Meeting via MS Teams

Reese Tanimura (Chair), Sharlese Metcalf (Vice Chair), Daniel Pak, Sue Ennis, Jerry Everard, Joleen Hughes, Ben Hunter, Nate Omdal, Terry Morgan, Kitty Wu, Paula Nava Madrigal

Staffed by Creative Industries Team (Office of Economic Development) and Office of Arts & Culture: Tina Inay, Alex Rose, Scott Plusquellec, Meli Darby, Ashraf Hasham

AGENDA

- Welcome by Reese Tanimura, presiding (12:00 pm 6 min)

 Review agenda
- 2. Public Comments (2 minute limit per comment) (12:06 6 min)
- Regular Commission Business (12:12 2 min)
 a. Vote on Approval of Minutes from May 19, 2021 meeting
- 4. Connecting & Celebrating: 1-on-1 check ins in breakout rooms (12:14 12 min)
- 5. SMC and Recovery Strategies (12:26 30 min)
 - a. American Recovery Plan Act (ARPA) funding <u>initial breakdown</u> for context
 - i. Seattle Arts Commission advocacy (Guest: SAC Co-chair Sarah Wilke)
 - b. How can SMC priorities be reflected in City recovery efforts?
 - i. In neighborhoods, businesses, Seattle as a whole
- 6. Committee Updates (12:56 10 min)
 - a. Advocacy + Economic Development
 - b. Youth + Community
 - c. Executive
- 7. Government Updates (1:06 10 min)
 - a. SVOG, reopening venues, unemployment requirements
- 8. Misc. Announcements & Next Steps (1:16 14 min)
- 9. Adjourn (1:30 pm)

