Seattle Music Commission Wednesday, May 19, 2021, 12-1:30 pm Virtual Meeting via MS Teams

Reese Tanimura (Chair), Sharlese Metcalf (Vice Chair), Daniel Pak, Sue Ennis, Jerry Everard, Joleen Hughes, Ben Hunter, Nate Omdal, Ben Secord, Terry Morgan, Kitty Wu, Paula Nava Madrigal

Staffed by Creative Industries Team (Office of Economic Development) and Office of Arts & Culture: Tina Inay, Alex Rose, Scott Plusquellec, Meli Darby, Ashraf Hasham

AGENDA

- 1. Welcome by Reese Tanimura, presiding (12:00 pm 14 min)
 - a. Review agenda
 - b. Commissioner appointment updates
- 2. Public Comments (2 minute limit per comment) (12:14 6 min)
- Guest: Yoon Kang O'Higgins, Sr. Programs Manager, Friends of the Waterfront (12:20 20 min)
 a. Plans for summer on the Waterfront, and how Music Commission can support
- Guest: Denise Burnside, Seattle Musicians' Access to Sustainable Healthcare (SMASH) (12:40 10 min)
 a. Wellness clinic for musicians
- 5. Connecting & Celebrating: 1-on-1 check ins in breakout rooms (12:50 10 min)
- 6. Regular Commission Business (1:00 2 min)
 a. Vote on Approval of Minutes from April 21, 2021 meeting
- 7. Committee Updates (1:02 10 min)
 - a. Advocacy + Economic Development
 - b. Youth + Community
 - c. Executive
- 8. Government Updates (1:12 10 min)
 - a. SVOG, reopening venues
- 9. Misc. Announcements & Next Steps (1:22 8 min)
- 10. Adjourn (1:30 pm)

