Seattle Music Commission Wednesday, Feb 17, 2021, 12-1:30 pm Virtual Meeting via MS Teams

Reese Tanimura (Chair), Sharlese Metcalf (Vice Chair), Daniel Pak, Sue Ennis, Jerry Everard, Joleen Hughes, Ben Hunter, Nate Omdal, Ben Secord, Terry Morgan, Kitty Wu, Paula Nava Madrigal

Staffed by Office of Film + Music, Office of Arts & Culture: Alex Rose, Meghan Sebold, Scott Plusquellec, Meli Darby, Chris Swenson, Ashraf Hasham

AGENDA

- 1. Welcome by Reese Tanimura, presiding (12:00 pm 5 min)
- 2. Connecting & Celebrating: 1-on-1 check ins in breakout rooms (12:05 pm 8 min)
- Guests: Gordon Brown & Brady Harvey, LoudSwell (formerly Live Concerts Stream) (12:13 15 min)
 a. Rebrand & Update / Q&A
- 4. Public Comments (2 minute limit per comment) (12:28 6 min)
- 5. Regular Commission Business (12:34 5 min)
 - a. Vote on Approval of Minutes from Nov 18, 2020 meeting
 - b. Vote on Approval of Minutes from Jan 20, 2021 meeting
- 6. Committee Updates (12:39 25 min)
 - a. Advocacy + Economic Development
 - i. Experience the City of Music (Port of Seattle, PlayNetwork, Gigs4U, Waterfront)
 - ii. Commissioners' cross-sector connections
 - iii. Industry pathways, professional development (IATSE, Mentorly)
 - b. Youth + Community
 - i. Virtual City of Music Career Day, Road Shows
 - ii. Resources & Content
 - iii. Youth Voice
 - c. Executive
 - i. Prospective Commissioner Outreach
 - ii. Bylaws
- 7. Government Updates (1:04 20 min)
 - a. OED Leadership Transitions (Chris Swenson)
 - b. ICI Director Hiring Process (Meghan Sebold)
 - c. Legislative updates WA state, Shuttered Venue Operators Grant (Scott Plusquellec)
 - d. Special Events (Meli Darby)
 - e. The Mixer (Alex Rose)
 - f. ARTS: Youth Arts (Ashraf Hasham) & Cultural Space (Matthew Richter)
- 8. Next Steps (1:24 6 min)
- 9. Adjourn (1:30 pm)

