

AGENDA

Immigrant and Refugee Commission

November 12, 2024

In-person: Seattle Municipal Tower, Suite 1600

WebEx: https://seattle.webex.com/seattle/j.php?MTID=m65b80a2c85da8b0d455b90e2d8533d25

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00- 6:10pm	10 mins	Welcome, Icebreaker, & Check-ins	Emmanuel
6:10- 6:15pm	5 mins	Approval of October Minutes	Beleqsa
6:15-6:25 pm	10 mins	OIRA Report	Beleqsa
6:25- 6:55pm	30 mins	Commissioner Recruitment and Outreach	Emmanual
6:55- 7:00pm	5 mins	Break	All
7:00- 8:00pm	60 mins	Check-in in light of Recent National Events & Personal Development Activity	Kush, Urjeet, and Emmanual
8:00pm	5 mins	Meeting Adjourned	Beleqsa