

Immigrant and Refugee Commission

August 20, 2024

In-person: Seattle Municipal Tower, Suite 1600

WebEx: https://seattle.webex.com/seattle/j.php?MTID=maf4ea25da6322346cfea525b7b23ff0c

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00- 6:10pm	10 mins	Welcome & Check-in	Gul and Emmanuel
6:10- 6:15pm	5 mins	Approval of May, June, and July Retreat Minutes and Commission Recommendation	Beleqsa
6:15-6:25 pm	10 mins	OIRA Report & Commission email, bylaws, and bios reminder	Beleqsa
6:25- 6:45pm	20 mins	Commission Retreat Recap and Workplan	Gul and Emmanuel
6:45- 6:50pm	5 mins	Break	All
6:50- 7:40pm	50 mins	Workplan Subcommittee Breakout Sessions	All
7:40-7:50 pm	10 mins	Workplan Updates and Progress	All
7:50- 8:00pm	10 mins	Next Steps	Gul and Emmanuel

8:00pm		Adjourn	Beleqsa
--------	--	---------	---------