



AGENDA Immigrant and Refugee Commission August 9, 2022

In person: Seattle Municipal Tower, Suite 1616

Online: Webex Note taker: Facilitators:

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00-6:15pm	15 mins	Welcome and ice breaker	Maria & Ilays
6:15-6:20pm	5 mins	Approval of July Meeting Minutes	All
6:20-6:30pm	10 mins	OIRA Report	Luanda
6:30-6:50pm	20 mins	Presentation	Kim Horner, University of Minnesota
6:50-6:55pm	5 mins	Body Break	All
6:55-7:15pm	20 mins	Finalize Vision Statement	All
7:15-7:45 pm	30 mins	Opportunities for Action:	All
7:45-8:00 pm	10 mins	Remaining 2022 meetings	All
8:00		Adjourn	