



AGENDA Immigrant and Refugee Commission May 10, 2022 Online Zoom Meeting <u>https://us06web.zoom.us/j/96685828058</u> Note taker:

Facilitators: Ilays

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00-6:15pm	15 mins	Welcome and ice breaker	Maria & Ilays
6:15-6:45pm	30 mins	Office of Planning & Community Development Presentation	OPCD Staff
6:45 -6:55pm	10 mins	Body Break	All
6:55-7:00pm	5 mins	Approval of April Meeting Minutes	All
7:00-7:25pm	25 mins	OIRA Report + Commissioner Applications	Luanda
7:25-8:00pm	35 mins	Action Planning Budget Review + Discussion IRC Vision Action Commitment Follow up 	All
8:00		Adjourn	