



## AGENDA Immigrant and Refugee Commission April 12, 2022 Online Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/96685828058

Note taker:

Facilitators: Maria & Ilays

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00-6:15pm	15 mins	Welcome and ice breaker	Maria & Ilays
6:15-6:45pm	30 mins	OIRA 2022 Activities	Hamdi
6:45-7:15pm	30 mins	Workplan and Action Planning - How do you imagine contributing to IRC's work? - What action do you want to take?	All
7:15-7:20pm	5 mins	Body Break	All
7:20-7:25pm	5 mins	Approval of March Meeting Minutes	All
7:25-7:40pm	15 mins	OIRA Report	Luanda
7:40=7:45pm	5 mins	Meeting Notetaker Rotation	All
7:45-8:00pm	15 mins	Meeting Logistics for in-person May meeting	All
8:00		Adjourn	