



AGENDA Immigrant and Refugee Commission March 8, 2022 Online Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/96685828058

Note taker: Facilitators:

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00-6:10pm	10 mins	Welcome and ice breaker	Ilays
6:10-6:20pm	10 mins	OIRA Director Introduction	Hamdi
6:20-6:35pm	15 mins	OIRA Director Conversation	All
6:35-6:40pm	5 mins	Co-Chair Vote	All
6:40-6:45pm	5 mins	Approval of Minutes (December + February)	All
6:45-6:55pm	10 mins	Update on OCR Trainings for Commissions	Luanda
6:55-7:00pm	5 mins	Body Break	
7:00-7:20pm	20 mins	OIRA Report and update on local impacts of war in Ukraine	Luanda
7:20-7:25pm	5 mins	OPCD Comprehensive Plan Engagement Prep	Luanda
7:25-8:00pm	35 mins	Workplan Discussion	All
8:00		Adjourn	