



AGENDA Immigrant and Refugee Commission September 7th, 2021 Online Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/96685828058

Note taker:

Facilitators: Luanda

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00-6:15pm	15 mins	Welcome and ice breaker	Luanda
6:15-6:25pm	10 mins	Co-Chair Vote	All
6:25-6:30pm	5 mins	Approval of Minutes (December)	All
6:30-6:50pm	20 mins	OIRA Report (2022 Overview) and community announcements	Luanda/All
6:50-7:00pm	10 mins	Body Break	All
7:00-7:30pm	30 mins	 Setting IRC 2022 Priority(ies) Considering OIRA's priorities, IRC survey results, and the potential to participate in the Comprehensive Plan Refresh, what issue(s) make the most sense for the IRC to focus on for 2022? 	All
7:30-8:00pm	30 mins	 Setting IRC 2022 Structure What does success look like for the IRC in 2022? What areas of work are needed to accomplish success? How should IRC members divide this work? 	All
8:00		Adjourn	