



AGENDA Immigrant and Refugee Commission November 2nd, 2021 Online Zoom Meeting Note taker: BT

Facilitators: Shelani

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00 – 6:20pm	20 mins	Welcome new commissioners and ice breaker	All
6:20- 6:25pm	5 mins	Approval of Minutes (October)	All
6:25- 6:40pm	15 mins	OIRA Report (October) and community announcements	All
6:40– 6:50pm	10 mins	Co-Chair Report: Thank you Ankita! Letter update, Retreat in January	Shelani
6:50 – 7:00pm	10 mins	Budget Discussion	All
7:00 – 7:10pm	10 mins	Body Break	All
7:10- 7:50pm	50 mins	Restructuring Discussion	All
7:50-8:00pm	10 mins	Next steps	All
8:00	-	Adjourn	