



## AGENDA Immigrant and Refugee Commission October 5th, 2021 Online Zoom Meeting https://zoom.us/j/96685828058

Note taker: Maria Facilitators: Gina and Shelani

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00 – 6:15pm	15 mins	Welcome and ice breaker	Luanda
6:15- 7:00pm	45 mins	Discussion on IRC letter to City Council and follow up steps	All
7:00- 7:10pm	10 mins	Body Break	All
7:10– 7:15pm	5 mins	Approval of Minutes (September)	All
7:15 – 7:25pm	10 mins	OIRA Report (September) and community announcements	All
7:25 – 7:35pm	10 mins	Co-Chair Report: Commissioner applicant interviews, Ice breaker rotation sign up	Gina & Shelani
7:35- 8:00pm	20 mins	Restructuring Discussion	All
8:00	-	Adjourn	