



AGENDA Immigrant and Refugee Commission September 7th, 2021 Online Zoom Meeting

zoom link https://zoom.us/j/96685828058

Note taker: Emmanuel Facilitators: Gina and Shelani

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00 – 6:15pm	15 mins	Welcome and ice breaker	Shelani
6:15- 7:00pm	45 mins	Seattle Parks Strategic Plan Listening Session	Parks Commissioner
7:00- 7:10pm	10 mins	Body Break	All
7:10- 7:15pm	5 mins	Approval of Minutes (July, August)	All
7:15 – 7:20pm	5 mins	OIRA Report (August) and community announcements	All
7:20 – 7:30pm	10 mins	Co-Chair Report: Commissioner applicant interview scheduling, Letter and forum for LGBTQ+/Immigrant coalition, WAISN representative from commission	Gina & Shelani
7:30- 8:00pm	30 mins	Actions in support of Afghan refugees	All
8:00	-	Adjourn	