



AGENDA Immigrant and Refugee Commission April 6th, 2021 Online Zoom Meeting

https://washington.zoom.us/j/96100013109

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00 – 6:15pm	15 mins	Welcome and commissioner check in	Shelani & Gina
6:15 – 6:20pm	5 mins	Approval of Minutes (March)	All
6:20 – 6:30pm	10 mins	OIRA Report (March) and Community announcements	All
6:25-6:35	10 mins	Co-chair Report (internship, list of orgs, work plan)	Shelani & Gina
6:35-7:05	30 mins	Presentation by Trang Tu on BIPOC vax efforts	Trang Tu
7:05-7:15	10 mins	Body break	All
7:15-7:45	30 mins	Subcommittee groups (find times to meet outside of monthly meetings)	All
7:45-8:00	10 mins	Large group Report out and next steps	All
8:00	-	Adjourn	