



## AGENDA Immigrant and Refugee Commission March 2<sup>nd</sup>, 2021 Online Zoom Meeting <u>https://washington.zoom.us/j/96100013109</u>

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00 – 6:05pm	5 mins	Welcome (thank you, Jose!)	Shelani
6:05 – 6:10pm	5 mins	Approval of Minutes (February)	All
6:10 – 6:25pm	15 mins	OIRA Report (March) and Community announcements	All
6:25-6:45	20 mins	Co-chair Report	Shelani & Gina
6:45-7:25	40 mins	Subcommittee group breakouts (body break)	All
7:25-7:45	20 mins	Large group report out	All
7:45-7:55	10 mins	Next Steps	All
8:00	-	Adjourn	