



AGENDA Immigrant and Refugee Commission November 10th, 2020 Online Zoom Meeting

https://washington.zoom.us/j/96100013109

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00 – 6:05pm	5 mins	Welcome	Maria & Gina
6:05 – 6:10pm	5 mins	Approval of Minutes (October and Special Session)	All
6:10 – 6:25pm	15 min	OIRA Report (November)	Peggy
6:25 – 6:55pm	30 mins	Human Rights Commission Letter Follow-Up	All
6:55 – 7:25pm	30 min	African Community in Seattle	Ilays & Emmanuel
7:25 – 7:50pm	25 mins	Retreat	All
7:50 – 8:00pm	10 min	Wrap-up/Next Steps	All
8:00pm	-	Adjourn	All