## Seattle Music Commission Wednesday, September 18th, 2024, 12-1:30 pm In-person/Virtual hybrid



Jason Clackley (Chair), Jessica Toon (Vice Chair) Adra Boo, Andrea Freidman, Andrew Joslyn, Anne O'Dowd, Bunnie Moore, Casey Carter, Christina Frappia, Denise Burnside, Eric Lilavois, Jordan Leonard, Julius Caeser Robinson, Kelli Faryar, Keola Kama, Nick Turner, Nick Vaerewyck, Olivia Hamilton, Shaina Foley, Shannon Welles

Staffed by Office of Economic Development: Scott Plusquellec

## AGENDA

- 1. Welcome by Jason Clackley, presiding (12:00 pm 10 min)
  - Review agenda
  - Introductions
- 2. Public Comment (2 minute limit per comment) (12:10 4 min)
- 3. Regular Commission business: approval of 7/17/24 minutes (12:14–1 min)
- 4. Guest: Kate Becker, King Co Creative on Music Policy Forum conference (12:15–15 min)
- 5. Update on Commerce Survey Kate Becker (12:30 10 min)
- 6. Recap of parking legislation vote (12:40 5 min)
- 7. Full commission brainstorm on Waterfront Activity possibilities (12:45 20 min)
- 8. Film Commission meeting (1:05 10 min)
- 9. Committee attendance and participation (1:15 15 min)
- 10. Adjourn (1:30)