Seattle Music Commission Wednesday, March 20, 2024, 12-1:30 pm

Virtual Meeting via Zoom





Staffed by Office of Economic Development and Office of Arts & Culture: Scott Plusquellec

AGENDA

- 1. Welcome by Kitty Wu, presiding (12:00 pm 5 min)
 - Review agenda
 - Introductions
- 2. Public Comment (2 minute limit per comment) (12:05 4 min)
- 3. Regular Commission business: approval of 1/17/24 minutes (12:09–1 min)
- 4. Musician Loading and Parking Update (12:10 5 min)
- 5. Budget priorities (12:15 30 min)
- 6. Revisioning Updates (12:45 5 min)
- 7. Attendance Policy (12:50 15 min)
- 8. Nominations for Board Members (1:05 10 Min)
- 9. Committee Updates (1:15 15 min)
- 10. Adjourn (1:30)