Seattle Music Commission Wednesday, January 18th, 2023, 12-1:30 pm In Person/Virtual Meeting via Teams

SEATTLE

Kitty Wu (Chair), Jason Clackley (Vice Chair), Joleen Hughes, Sue Ennis, Andrew Joslyn, Anne O'Dowd, Eric Lilavois, Terry Morgan, Bunnie Moore, Paula Madrigal, Adra Boo, Keola Kama, Nate Omdal, Shannon Welles, Casey Carter, Jovino Santos Neto, Jessica Toon, Denise Burnside, Nick Vaerewyck, Andrea Freidman, Julius Caesar Robinson

Staffed by Office of Economic Development: Scott Plusquellec

AGENDA

- 1. Welcome by Kitty Wu, presiding (12:00 pm 10 min)
 - Review agenda
 - Introductions
- 2. Public Comment (2 minute limit per comment) (12:10 4 min)
- 3. Regular Commission business: approval of 11/16/22 minutes (12:15–1 min)
- 4. Adding Co-Chair to Youth and Community Committee (12:15 10 min)
- 5. Core Tenants of 2023 (12:25 30 min)
- 6. Workforce Development and Career Days Advocacy (12:55 15 min)
- 7. Issues at Office of Arts and Culture and Arts Commission, and OFM (1:10 15 min)
- 8. SMC Vera Event Jan 25th and ReVisioning Updates (1:20 10 min)
- 9. Adjourn (1:30)