## Seattle Music Commission Wednesday, September 21, 2022, 12-1:30 pm

Virtual Meeting via Zoom

Kitty Wu (Chair), Daniel Pak (Vice Chair), Joleen Hughes, Sue Ennis, Andrew Joslyn, Jason Clackley, Anne O'Dowd, Eric Lilavois, Terry Morgan, Bunnie Moore, Paula Madrigal, Adra Boo, Keola Kama, Nate Omdal, Shannon Welles, Casey Carter, Jovino Santos Neto, Jessica Toon, Denise Burnside, Nick Vaerewyck

SEATILE CITY OF MUSIC

Staffed by Office of Economic Development Scott Plusquellec

## **AGENDA**

- Welcome by Kitty Wu, presiding (12:00 pm 10 min)
  - Land Acknowledgment
  - Review agenda
  - Introductions
- Public Comment (2 minute limit per comment) (12:10 4 min)
- Regular Commission business: approval of 7/20/22 minutes (12:14–1 min)
- Musicians Workshop updates and naming (12:15 15 min)
- City of Music Vision work updates (12:30 20 min)
- Reappointment updates (12:50 5 min)
- New Commissioner updates (12:55 5 min)
- New meeting schedule and return to hybrid meetings (1:00 5 min)
- Jazz Trail on Jackson St project (1:05 10 min)
- Committee Updates (1:15 10 min)
  - Youth and Community
  - Advocacy and Economic Development
- Wrap up (1:25 5 min)
- Adjourn (1:30)