Seattle Music Commission Wednesday, November 16, 2022, 12-1:30 pm

Hybrid In-Person and Teams Meeting

Kitty Wu (Chair), Jason Clackley (Vice Chair), Joleen Hughes, Sue Ennis, Andrew Joslyn, Daniel Pak, Anne O'Dowd, Eric Lilavois, Terry Morgan, Bunnie Moore, Paula Madrigal, Adra Boo, Keola Kama, Nate Omdal, Shannon Welles, Casey Carter, Jovino Santos Neto, Jessica Toon, Denise Burnside, Nick Vaerewyck

SEATILE CITY OF MUSIC

Staffed by Office of Economic Development: Scott Plusquellec

AGENDA

- 1. Welcome by Kitty Wu, presiding (12:00 pm 10 min)
 - Review agenda
 - Introductions
- 2. Public Comment (2 minute limit per comment) (12:10 4 min)
- 3. Presentation by Guests (12:14 10 min)
- 4. Regular Commission business: approval of 9/21/22 minutes (12:24–1 min)
- 5. Meet and Greet with new Commissioner applicants (12:25 20 min)
- 6. Full commission discussion (12:45 10 min)
- 7. Updates on Music Cities Convention Pak (12:55 10 min)
- 8. Discussion on Core Tenants (1:05 25 min)
- 9. Adjourn (1:30)