Latest Agenda

SPAB MONTHLY MEETING AGENDA
August 9, 2017

Field Trip – SoundTransit Northgate Link Extension Stations*

5:30 pm – Board members meet at City Hall (meeting point – 5th Ave entrance) – 10 min

5:40 pm – Drive over to Northgate Transit Center – 20 min

6:00 pm – Northgate Station (meeting point – NW corner of 3rd Ave NE & NE 100th St) – 40 min

6:40 pm – Drive over to Roosevelt Station – 15 min

6:55 pm – Roosevelt Station (meeting point – NW corner of 12th Ave NE & NE 65th St) –30 min

7:25 pm – Drive over to University District Station – 10 min

7:35 pm – University District Station (meeting point NE corner of Brooklyn Ave NE & NE 45th St) – 25 min

8:00 pm – Meeting adjourn

* Please note that all times are approximate depending upon traffic and discussion. Transportation is provided only for board members. The public is welcome to meet up. During the field trip, you can reach the board liaison, Howard Wu, at 206-552-3948.

** next meeting is September 13, 2017