

ACT Meeting

Monday, January 26 6:00pm-7:30pm Youngstown Cultural Arts Center 4408 Delridge Way SW

AGENDA

TIME	AGENDA ITEM	LEAD
6:00 – 6:15pm 15 min.	Introductions & Sharing	All
6:15 – 6:30 15 min.	Neighborhood Parks & Street Fund Application • Introduction	Kerry Wade (DON)
6:30 – 6:50 20 min.	Planning with a Health Lens • Introduction	Amy Shumann (SKCPH)
6:50 – 7:05 15 min.	Report Back on Individual Meetings • Discuss	Aileen Balahadia
7:05 – 7:25pm 20 min.	Continued Discussion of Priorities: Status of Neighborhood Plan & Mapping Issues & Opportunities • <u>Discuss & Confirm</u> : We get it Right?	David Goldberg (DPD)
7:25 – 7:30pm 5 min.	Next Steps Meeting Times • Decide: February 16 th reschedule to 23 rd ?	All

Materials:

- 12/15/14 Meeting Notes
- Approval & Adoption Matrix
- Map of Comments (pending)